Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

''Ο ΠΑΛΙΑΤΣΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ''. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ !!! [ video ]

Μία πρόταση που θα συζητηθεί και αφορά εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΝίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του ΟPEN.

Αν και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης έχει διατυπώσει πρώτος μία περίπου ανάλογη πρόταση, προσκαλώντας το ΠΑΣΟΚ σε μία κοινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγέτη στην κεντροαριστεράς, η πρόταση του Ν. Παππά και ο χρόνος που τη διατυπώνει έχει ενδιαφέρον:

«Υπάρχει ανάγκη να ξεκινήσει μια προγραμματική συζήτηση η οποία να έχει ορίζοντα την εκλογική διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά o Νίκος Παππάς και πρότεινε ένα κοινό ψηφοδέλτιο σε βάση προγραμματικών συγκλίσεων, με έναν κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σε αυτή τη συνεργασία μπορεί να συμμετάσχει κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ θεώρησε «απίθανο» το άνοιγμα στην Πλεύση Ελευθερίας. Για τη Νέα Αριστερά, ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για «έδρες που εκλάπησαν και κακό προηγούμενο. Με δεδομένο τον εκλογικό νόμο και επειδή δεν έχουμε εκλογική τακτική, άλλη μέθοδος από την εκλογική συνεργασία δεν υφίσταται. Και όπως ο Στέφανος Κασσελάκης, τελικός κριτής όλων πρέπει να είναι η βάση της....''προοδευτικής αριστεράς''. Το θεμέλιο μιας τέτοιας συνεργασίας πρέπει να είναι ένα πρόγραμμα που απαντά στα ζητούμενα της κοινωνίας», πρόσθεσε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: